top of page

SEM - Google Ads

About

Digital marknadsföring & Google annonsering

Google Ads annonsering är en kraftfull digital marknadsföringsplattform som låter företag synas på Google-söksidan och andra Google-nätverk. Genom att skapa Google Ads annonser som är relevanta för specifika sökord och målgrupper kan företag nå potentiella kunder i ögonblicket då de söker efter produkter eller tjänster. Denna form av annonsering fungerar på en betala per klick (PPC) modell, vilket innebär att företag bara betalar när någon faktiskt klickar på deras annons, vilket gör det kostnadseffektivt och möjliggör noggrann mätning av resultat och avkastning på investeringen. Vi hjälper er med allt från planering och kontouppsättning till löpande optimering, konverteringsspårning och resultatrapportering. 

Vår främsta uppgift är att snabbt förstå kundens affär och sätta upp rätt KPI:er eller delmål som vi tillsammans vill uppnå genom annonseringen. Såhär ser vår process ut:

·        Sökordsanalys

·        Kampanjstruktur​

·        Uppsättning av konverteringsspårning

·        Uppsättning av annonser

·        Löpande optimering och rapportering

Google Ads logo
About
Topics

Varför bör jag annonsera på Google?

Google Ads marknadsföring är ett effektivt sätt att nå ut till potentiella kunder och får din verksamhet att växa. Genom att annonserna på Google  kan du uppnå snabba resultat och betydligt öka trafiken på din hemsida.

 

Genom noggrant målinriktade kampanjer säkerställer vi att varje klick är en potentiell kund på väg till din webbplats, vilket ger en effektiv och omedelbar ökning av din online närvaro.

 

Här under listar vi några av fördelarna med att annonsera via Google Ads: 

·        Hamna högst upp på Google

·        Få intresseanmälningar och nya kunder

·        Betala per klick

·        Sätt valfri budget

·        Få resultat direkt

Vår process

Här kan du utforska vår beprövade process för att skapa och hantera Google Ads annonsering, vilket innefattar allt från målgruppsanalys och sökordsforskning till kontinuerlig optimering och rapportering för att säkerställa bästa möjliga resultat.

  • Sökordsanalys

  • Kampanjuppbyggnad

  • Uppsättning

  • Optimering och rapportering

Våra konsulter utmärker sig genom att de är dedikerade till att erbjuda kunderna en höggradig transparens i vår arbetsprocess. Vi strävar alltid efter att förmedla vår tankeprocess och strategier på ett tydligt sätt, vilket gör det enklare för våra kunder att förstå varför vi är bra på det vi gör. Genom att fokusera på öppen kommunikation och tydlig förklaring av våra metoder skapar vi en stark partnerskap som ger bästa möjliga resultat inom Google Ads marknadsföring.

Sökordsanalys

Vi inleder vårt arbete genom att noggrant genomföra en sökordsanalys för att identifiera de mest effektiva sökorden som kommer att generera köp eller leads för våra kunder. Denna strategiska grundläggande process är avgörande för att säkerställa att våra kampanjer når rätt målgrupp och ger en optimal avkastning på investeringen.

Kampanjuppbyggnad

Vår noggranna kampanjuppbyggnadsprocess för Google Ads inkluderar skapandet av välstrukturerade och effektiva annonser, val av målinställningar och budgetallokering som är anpassad till kundens behov och målsättningar. Vi strävar efter att utforma kampanjer som inte bara genererar trafik, utan även kvalitativa leads för våra kunder, vilket är avgörande för att uppnå deras affärsmål och maximera avkastningen på deras investering.

Uppsättning 

Vi skapar en detaljerad kampanjstruktur vilket gör det möjligt för oss att skräddarsy och finjustera våra annonser för att bättre träffa målgruppens behov. För att säkerställa framgång sätter vi upp kampanjer och annonser noggrant och implementerar omfattande spårningssystem, vilka ger oss insikter och data för att noggrant mäta och analysera kampanjprestationen. Detta hjälper oss att kontinuerligt optimera resultaten och säkerställa att våra kunder når sina mål.

Optimering & rapportering

Vi arbetar kontinuerligt med att optimera våra annonser och kampanjer för att säkerställa att våra kunder når maximala resultat. Det innefattar ständig justering av budstrategier, sökord och andra variabler för att hålla kampanjerna i toppform och leverera bästa möjliga avkastning. Vi utarbetar månatliga rapporter som ger våra kunder insikter om kampanjprestationen och effekterna av deras investeringar.

Konsulter inom Google Ads

Vi förstår helheten kring sökordsannonsering och sätter oss snabbt in i kundens affär för att förstå vad det är vi vill uppnå. 
Vi jobbar tätt med våra kunder och har en öppen och ärlig dialog på resultatet vi uppnår. 

Som Google Ads-konsulter strävar vi alltid efter att upprätthålla nära och öppen kommunikation med våra kunder. Vårt främsta mål är att förstå deras behov och målsättningar, så att vi kan skapa och optimera Google Ads-kampanjer som är skräddarsydda för deras verksamhet. Genom att vara nära våra kunder kan vi erbjuda snabba svar på deras frågor, ge råd om bästa praxis och kontinuerligt övervaka och anpassa kampanjerna för att säkerställa att de når sina marknadsföringsmål. Vi är stolta över att vara en pålitlig partner som arbetar i samförstånd med våra kunder för att maximera deras resultat inom Google Ads-plattformen.

Möjligheter med Digital View som SEM:

·        SEM specialister med flera års erfarenhet

·        Certifierade specialister

·        Löpande optimering av kontot

·        Rapportering direkt till kund

SEM picture

Flera tjänster

bottom of page